Følg Kamelryttersken på karavanseraiet.no
En b(ikers)logg om motorsykkelkjøring og om mangt og mye som ikke skjer på veien, men i livet ellers

søndag 7. februar 2010

Hjemmeside, oppdatering og kreativitet

La ut et nytt turreferat på hjemmesida i dag. Fra en litt fuktig og kald påsketur.
Ynglingen holder på med et nytt design på sidene. Er han som har laga det designet de har i dag, men han var ikke helt fornøyd, så nå er det et nytt design på gang.
Er ikke det, jeg klarte da å lage hjemmesidene ved hjelp av Word og en web-editor. Men det ble tungrodd og et lite elegant opplegg på bakrommet. Ser at han lager et enklere opplegg som er funksjonelt på forsida og som er moderne i utrykket. Litt godt å se at familiens kreative åre ikke forsvinner med min generasjon. Men at den blir ført videre i nye former.
Kreativitet er et to-delt fenomen. Mihaily Chickzentmihaily, han med Flow-teorien, har også forska på kreativitet og mener at man må være faglig dyktig for å kunne være kreativ. Ja, han har nok rett i det, men jeg ser også at kreativitet er mer enn bare faglig dyktighet. Det handler om å ha øye for sammenhenger, se hva som fungerer sammen og hva som ikke fungerer. Og det handler om å kunne kombinere egen fagkunnskap med innspill og påvirkninger utenfra. Er nok mange dyktige fagutøvere som ikke er kreative, selv om den godeste forskeren argumenterer godt for sine funn.

Ingen kommentarer: