Følg Kamelryttersken på karavanseraiet.no
En b(ikers)logg om motorsykkelkjøring og om mangt og mye som ikke skjer på veien, men i livet ellers

søndag 14. februar 2010

Faktisk litt fornøyd

Regnskapet til El-innebandygruppa for 2009 er levert. Med budsjett og Dagbok og resultatregnskap og hele smala.
Litt trivelig å være ansvarlig for økonomien i et lag som har mer inntekter enn utgifter, og hvor man ikke må oppfordre til dugnader og ha høy treningsavgift for å få drifta til å gå i hop.
Handicapidrett på det nivået vi driver gir såpass med inntekter fra hovedlaget og kretsen at vi sist år kunne la være drive inn treningsavgift.
I år har vi tenkt å legge lista litt høyere og kanskje det blir ei turnering til, ikke bare den i Skogn i oktober/november, så vi har lagt inn litt ekstra i budsjettet for eventuelle reiseutgifter. Og så har vi ordna med ei kaffekasse. Hvert foreldrepar har med kaffe til de voksne og kaker til alle på en eller to treninger hvert halvår. Og da betaler hvert par 250,- i halvåret for dette. Blir litt ekstra sosialt på treningene, siden de aller fleste ungene har med seg enten en forelder, eller begge eller en støttekontakt. Derfor er det alltid flere voksne på treningene enn unger, og da er en kaffekopp grei å ha som avveksling og sosialt treffpunkt.
I går, lørdagskvelden hadde vi foreldretreff hjemme hos lederen og primus rotor for el-innebandygruppa. Kurvfest med litt ekstra og det ble riktig så hyggelig. Var ikke hjemme før i firetida og da var JJ allerede langt inne i drømmeland. En rekkefølge som ikke er helt vanlig her i huset.

Ingen kommentarer: