Følg Kamelryttersken på karavanseraiet.no
En b(ikers)logg om motorsykkelkjøring og om mangt og mye som ikke skjer på veien, men i livet ellers

lørdag 24. april 2010

MC-helg

hele helga som sagt. Igår var det MC-ravning, idag var det først NMCU's "Se-oss" aksjon. Vi var to stykker som dro på bensinstasjonen på City Syd og delte ut flygeblad med oppfordring til å se oss med info og statistikk.

Var noen gode kommentarer, men langt de fleste kjøpte argumentet om at "Vi vil at ALLE skal komme hele hjem, hver gang". En mente på at siden han bare kjørte på Heimdal, trengte han ikke bry seg med å tenke på motorsyklister. Mens ei anna mente på at motorsyklistene kjørte "villmann" hele gjengen, men hu roa seg når jeg mente på at det er alltid noen som ødelegger for de mange og tok i mot flyvebladet.

Etterpå var det oppmerking av banen til morgendagens førerutviklingskurs. Egil og jeg hadde vært og gjort vår borgerplikt for NMCU, så de andre hadde gjort unna det meste av tenking og oppmerking. Men det ble da litt prat og gjennomkjøring av banen. Klarte faktisk 8-tallet på 46 sekunder. Kravet er 45 på å kjøre et åttetall inne i en firkant på 8x12 M og så kjøre ut gjennom en 5 M lang korridor. Så noe må jeg da ha fått med meg av de tekniske øvelsene.

Kjellaug sa det var 19 påmeldt til i morgen. Og klok av skade satte vi opp ei liste over hvilke grupper som skulle gjøre hva. Blir lett rot hvis ikke har vi erfart.

I kveld blir det ut med MC-ravnan. Yours truly er satt opp som gruppeleder hele helga og er betrodd nøkler til rekvisitaskapet og får skrive lista over hvem som deltar og hvor vi kjører. + at jeg bør ha en viss formening om hvor vi skal kjøre.

Gammelrussen har fest i kveld, så vi må nok bortom Marinen og sjekke litt langs fjæra og kaikanter for årets russ som vil bade før 1. mai for å få en ispinne i luesnora.

Ingen kommentarer: