Følg Kamelryttersken på karavanseraiet.no
En b(ikers)logg om motorsykkelkjøring og om mangt og mye som ikke skjer på veien, men i livet ellers

tirsdag 6. april 2010

Det her e kult

sto det på vindskjermen tel ørkendyret en helgekveld tidlig på maien for et par år sida.

Ørkendyret sto på marinen i lag med 4 - 5 andre sykla som va ute i samme ærend. Det va en av de første kveldan vi kjørte MC-ravn, og ungdomman syntes det va spennandes med voksne folk på store motorsykla som kom og stilte se opp medt på Marinen sånn uten videre. At de hadde gule vesta det sto Natteravn på, syns de va kult. Og ei a russejenten såg sett snett te å tagge vindskjermen te ørkendyret. Tagginga fekk stå der heile våren, heldigvis hadde jenta brukt tusj som gjekk a med vann og såpe. Mulig at Kamelryttersken hadde bidd litt småarg og bisk i telfelle ikkje.

No nærma vi oss en ny MC-ravnsesong. Siste helga i april bi det vel tel at vi sala opp og svenga oss rundt i by'n. Ungdommen begynne å kry se ut før å kose se uten at voksnan ser dem, og det vel ikkje alltid alle som kjem se heim i rett tid eller i en telstand som opphavet syns e særlig bra. At det kjem et par MC-ravna kjøranes opp åt dem, syns ungdommen e kult, og sett pris på at det e voksne folk som bryr se. Og som ikkje kjem med peikefengern i telfelle de har en ølboks i handa.

I dag har MC-ravn Trondheim 46 e-adresse tel folk som ha sagt de vil kjøre en kveld eller fleir i løpet a sesongen, og vi håpa at det bi fleire. Å kjør natteravn e ei kjempeunnskyldning før å ta se en tur i kveldinga i lag med andre trivelige motorsyklista. Mykje bedre enn å sette heime i lag med sofaen og en eller annen skjerm. Og partner'n kan også være med. De fleste kjøre singel, men det e med par på både en og to sykla.

Vanligvis kjøre vi i par og dele byen mellom oss, sånn at vi kjem innom flest mulig plassa kor ungdommen samles. De kveldan kor det samles my folk på Marinen eller Festningen e vi fleire, kanskje 8 - 10 sykla på en gong.

Vi kjøre stort sett der det e mulig å komme fram med motorsykkel, og har en stilltiandes førståelse med Politiet om at det e greit, så lenge vi kjøre i gangfart og oppføre oss ordentlig.

2 kommentarer:

Lindis sa...

:O) Vart litt forvirra te å begynne med.... Men etterhvert da æ fikk oversikten, synes æ det va ein god idè med flere sida!
Har spesielt sansen for kjøkkenet æ da.... Du skoill ikke tilfeldigvis ha ei god oppskrift på finnbiff??

:O) Lindis

Ragnhild sa...

Godt jeg ikke er alene om å være forvirret :D
Rein har jeg lite erfaring med, bortsett fra som nærvepirrende blikkfang langs veien. De har en tendens til å være litt ubestemte på hvilken side de skal være på. Og det kan være en utfordring for en motorsyklist på laus grus.
Restegryter derimot, det har jeg erfaring med. Gode blir de òg http://kjokkenet.blogspot.com/2010/04/lettvint.html