Følg Kamelryttersken på karavanseraiet.no
En b(ikers)logg om motorsykkelkjøring og om mangt og mye som ikke skjer på veien, men i livet ellers

torsdag 24. juni 2010

Sykkel-NM

Norgesmesterskap på trampjern vel og merke, ikke på motorsykkel.

Senior MC avd. Trøndelag ble forespurt om å stille med motorsykkelekvipasjer til NM i Lagtempo 22/6 og til UM/UL fellesstart 24/6.

Har vært med på det før. Å kjøre foran og dempe trafikken sånn at de halvtamme syklistene kan konsentrere seg om å sykle..

Halvtamme og spinnville. I unnabakkene hadde jeg nok med å holde unna for de gærningene, mens det da i motbakkene var en mer sedat hastighet.

Vi snakke om det før start. Her stiller vi i fullt kjøreutstyr, med forsterkninger både her og der, og så kommer syklistene i tynne t-skjorter og shorts

Og med slike hastigheter som de holder i de verste unnabakkene, vil jo skadene kunne bli store uten noen form for beskyttelse. Og vi motorsyklister blir kalt for uansvarlige og utsatte?

5 kommentarer:

Rimkogeren sa...

Godt, at du var cyklistmor ;-)

GAWO sa...

Takk for besøket hos meg. Kjekt at flere MCjenter stikker innom. Ikke mange av de egentlig, og særdeles ikke av den sorten som kjører GW. Forstår det slik at du er BMW jente :-) Så da du tittet innom og la igjen en kommentar var det svært hyggelig. Nå skal jeg bruke litt tid og skrolle opp og ned her hos deg. Leser ivrig om kjøring på bane. Det har jeg aldri prøvd.

Kamelryttersken sa...

Bare hyggelig GAWO :)

Var med klubben (Senior MC avd. trøndelag) på bane i Sverige dagen etter at jeg hentet ørkendyret. Og ble ikke bitt av den basillen. Men det er fint for å øve svingteknikk og bli sikker på sykkel og underlag.

GAWO sa...

Jeg er også Senior MC medlem.
Avd. Vest. Ikke mange jenter der, men vi er da noen. Var et veldig ivrig medlem før, men det har dabbet litt av nå. Vi har hatt noen runder med kjøreteknikker og det er alltid moro. Fullkontroll kurs osv. :-)

Kamelryttersken sa...

Ja, får litt igjen for kontingenten på førerutviklingskursene :)
Ikke minst på den sosiale biten