Følg Kamelryttersken på karavanseraiet.no
En b(ikers)logg om motorsykkelkjøring og om mangt og mye som ikke skjer på veien, men i livet ellers

mandag 3. mai 2010

Irritabilifiserandes

at han ska legg over med sny og snysklett i eningen :( Bi så lite inspirert kjøring a sånt. I morres va vindskjermen full a sny når E kom på jobb sånn ca halv ti. Ørkendyret ville ikkje ut å kjøre. Det berre klikka i startmotor'n og han va i det heile sur og lite samarbeidsvellig. Va berre å renge BMW's veihjelp og be om assistanse. Har enno en knapp måned igjen a BMW's gratis veihjelp. De følge med tre år veihjelp frå Viking når du kjøpe ny BMW motorsykkel, og det kan jo være kjekt å ha i bakhanda.

Sist E måtte bruke veihjelpa, va i fjor vinter. Va opp på Byåsen og overnatta der oppe. Om natta vart det ganske så mange minusgrada og det likte han ikkje i det hele tatt. Men med litt overtalelse frå en sånn starthjelpboks som Viking ha med se, starta han og alt va berre lutter smil og glede.

Mens E venta på Viking sette E på batteriladarn, mest før å ha nå å gjær, men hadde et lønnlig håp om at et såpass lite batteri ikkje trengte så alt før my overtaling før det tok tel se nok strøm. Og under over alle under, en 20 - 25 minutta etter då starta han, og E kunne avbestille Viking.

Vel kommen opp på jobb sett E han inn under tak og sette på batteriladarn igjen. E en sånn elektronisk sak som det står BMW på, og som ska sekre jamn lading og vedlikehold a betteriet. I dag ha den ikkje vist full lading på batteriet, så det e vel et tegn på at ørkendyret må ha se et nytt et.

I kveld va E kjøran opp på Bjørkmyra te Holy Riders. De ska ha klubblveld på mandaga, men når E va der i halv ni tida va det heller lukket og låst der oppe. I fjor haust va E lova å få låne en sidevognsrigg, en Suzuki 1000-kubikker, no i vår. Tenkte at E sku få med me minstemann i sidevogna, sia han ikkje kan sette på en vanlig sykkel. E ei utfordring når man har CP av grad 4 å holde se sjøl oppreist og balanse kan vi ju berre glømme med en gong.

CP graderes fra 1 tel 5, kor då grad fem e den som angir størst funksjonshemming. Minstemann har nok utfordringa, så E tenke med gru på de som har grad fem. De har nokka stri med. Både de sjøl og de rundt dem.

Men E får kjøre me oppover en kveld seinar, det e ju håp om at det ikkje ska vær et sånt overfall a sny lenger ut på maien.

2 kommentarer:

Unknown sa...

;O) Hadd "dyret" på service på onsdagen, og mått jammen ha nytt batteri her også.... "bare" 750 kroner, visst'n tar med alt annet dem samvittighetsfullt ha bytta og sjekket vart regninga på glade 5385 kroner.... Men det må det snart bli verdt det, vesst det bare slutte å SNØ.....

Kamelryttersken sa...

Ja, va lite trivelig å lure se over Granåsen tel morran i dag. va redd det va glatt oppover med 5 cm sny i grøftekanten og èn fattig plussgrad.