Følg Kamelryttersken på karavanseraiet.no
En b(ikers)logg om motorsykkelkjøring og om mangt og mye som ikke skjer på veien, men i livet ellers

onsdag 1. september 2010

Endelig, ånklig sykkel i Kamelhiet igjen

Det har sin sjarm å kjøre sidevogn, men sidevognsriggen ble levert eieren med et stort Tusen Takk for Lånet nå sist mandag på Holy Riders grillfest. Hvor Steinar stilte sporty opp med Pia, og kjørte Kamelryttersken til døra heime etterpå. Snodig å sitte på med en sånn doning, en Piaggio mp3 scooter, med to hjul foran og krenging som en motorsykkel.

Ørkendyret har vært på service. 76.000 km har han tusla og gått, så det var på tide med litt pent stell av gutten. Så Kamelryttersken måtte slite med abstinenser i nesten ei og ei halv uke før a fikk ånklig sykkel å kjøre igjen. Grunnen var at mekanikeren på MC-tuning som kan BMW var sykemeldt, og selv om servicen var bestilt en måned i forveien klarte de ikke å ordne servicen fortere. Derfor har Kamelryttersken humpa på sidevognsriggen til og fra jobb + på MC-ravning i helga. Og fant vel at sidevogn har sin sjarm, men at gammel MC er gammel MC, med eller uten sidevogn.

Nytt deksel over sylindertoppen på høyresida, ny dynamoreim, ny bremseskive og klosser bak, nye plugger og anna småtteri som olje og oljefilter.
Han må ha trivdes godt hos MC-tuning, for når han skulle starte etter at den nødvendige kronasje var avlevert, så var det som han betenkte seg litt, før han tente. Men først kommet ut på veien, ble han sitt gode gamle spretne jeg. Men sånn for sikkerhets skyld stilte han seg langt inn i Kamelhiet når han kom hjem, tett innpå stikkontakten og batteriladeren. Skader lizzom ikke å la han få litt ekstra over natta, lizzom.

Mens da Kamelryttersken har fundert over hijaber, handlinger og konsekvenser på Karavanseraiet. Kan jo være at svaret på funderingene er 42, men det med arkaisk forståelse av Moseloven er ikke enkelt, så hu trøsta seg med at knopper betyr nye muligheter

Ingen kommentarer: