Følg Kamelryttersken på karavanseraiet.no
En b(ikers)logg om motorsykkelkjøring og om mangt og mye som ikke skjer på veien, men i livet ellers

søndag 1. mai 2011

Vårkåt russ og MC-ravner til fots

Det er de. Ungdommen. Mye flinkere til å kline i år. Så mange flere par som var mer opptatt av hverandre enn av omgivelsene de to første kveldene MC-ravnene var ute i år enn vi har sett før om årene. Og det er koselig :)
Rolig var det også, selv om det var samlet 2 - 300 ungdommer på Marinen fredagskvelden og 6 - 700 på Festningen natt til første mai. Politiet kom tilogmed bort og berømmet Natteravnene. Selv om det nok ikke var vår fortjeneste at det var så rolig. Var nok mer ungdommen som var skyld i det.

Begynte å tynnes i halv to tida
Ungdommen så oss, kom bort og snakket og var glade for den tryggheten de følte med at det var voksne folk tilstede. Og vi fikk flere historier å fortelle fra MC-ravninga :) Som kommentaren fra en russ til en annen som satt og halvsov på en stein, "Nå må du se litt våken ut, Natteravnene er her".


Noen ser etter syklene mens de andre er ute og går
Er alltid et par som ser etter syklene mens de andre er ute og går mellom ungdommene. Vi vil helst ikke at noen fingrer på syklene. Og så er det ikke så truende med bare to - tre ravner, ungdommen tør seg bort og begynner å snakke. Langt de fleste bare for å få bekrefta at vi er greie og snille, mens noen spør om syklene og forteller om sine egne opplevelser på to hjul. Trivelig :)

Les mer om MC-ravnans opplevelser i mainatta på Karavanseraiet.no
Der kan du også legge igjen en kommentar hvis du vil :)

Ingen kommentarer: