Følg Kamelryttersken på karavanseraiet.no
En b(ikers)logg om motorsykkelkjøring og om mangt og mye som ikke skjer på veien, men i livet ellers

søndag 3. oktober 2010

"Kanskje siste mulighet for tur"-tur

Scooterføreren inviterte på tur lørdagen. Vi fant ut at det var kanskje siste mulighet for tur i år. 1. oktober er sent, selv for donnaer som Pia. Eller kanskje spesielt for donnaer som Pia.

Ørkendyret parkerte i respektfull avstand

To sånne italienske madonnaer kunne bli mye, selv for en gentleman som ørkendyret. Man vet jo aldri når og om de får primadonnanykker.

Vendepunkt for turen var lizzom litt svevende, Røros var nevnt i en tidligere sammenheng. Men etterhvert kom det fram at Nabocash på Storlien var et større trekkplaster for madonnaene.

Ørkendyret tok det litt mer med ro opp mot grensen fra Meråker


Etter Storlien satte madonnaene avgårde nedover mot et veikryss den ene visste av. Hu skulle over til Sandvika øverst i Verdalen. Scooterfører'n hadde fått sms om at det var vafler og kake for veifarende trehjulspiloter på en gård der borte.

Men før de kom til det veikrysset fant madonnaene ut at de hadde nok for lite drivstoff til en så lang tur som ned til E6 i Verdalen (10 mil), så de måtte innom i Duved for å rette på det. Ørkendyret tok det som en mann, og fyllte litt han òg i det ene hjørnet av tanken som var ledig. Var mest for å vise at han også brukte drivstoff...

På vei opp fra Duved mot grensen ble han lei av å være høflig og omtenksom, så han la avgårde og lot madonnaene klare seg som best de kunne.  Svenskene hadde lagt asfalt siden sist han kjørte her, og den måtte testes i vindkastene som trua med å legge ham flat mer enn èn gang på veien over fjellet og ned til Sandvika.
Allernådigst godtok han en fotosession for madonnaene, men det var også det eneste. For sånne tullfakter altså
Så i Sandvika markerte han sin mening om denslags kjøring, ved å parkere på trygg avstand. Vet jo aldri om ikke sånt er smittsomt

Akkurat som om han ikke liker å strekke på hjula med høyt turtall på bokser'n...

Ned fra Sandvika er det fin MC-vei. Var alltids en mercedes som måtte tvinge seg forbi, madonnaene var visst slitne etter utskeielsen på svensk side, så de tok det litt mer rolig nedover. Og snill som han er, passer ørkendyret på at det ikke er noen fir-hjulinger som blander seg inn i hans kolonne... . Så mercedesen måtte pent holde venstrefila skulle han forbi.

Ørkendyret syns det er litt rart det der med mercedes, de er alltid litt brautende i trafikken syns han, sist nå var det en som tvinga seg gjennom rundkjøringa og inn i Steinbergtunnelen uten å tenke på at en stakkars to-hjuling også har en plass på veien. Ikke skjønner han at Kamelryttersken spiller amerikaner på jobb heller. Go'værs dager skal brukes på veien er hans mening om den saken.

Ingen kommentarer: