Følg Kamelryttersken på karavanseraiet.no
En b(ikers)logg om motorsykkelkjøring og om mangt og mye som ikke skjer på veien, men i livet ellers

mandag 26. november 2012

PMS-behandling

Hentet fra Karavanseraiet, Kamelrytterskens logg om motorsykkelkjøring, samfunn, helse og personlig utvikling

MC-ravnan har så mye rart for seg, og som motorsyklister flest lider også de av PMS (Parkert Motorsykkel Syndrom) når de ikke kan kjøre sine elskede sykler. For å bøte om enn bare litt på lidelsene, inviterte Scooterføreren og Kamelryttersken til ei helg i fred og ro på Ellingsvatnet skogstue for å fortære hjortesteik og fortelle hverandre alskens historier fra inn- og utland. Enkelte verdensproblemer ble selvsagt også løst i løpet av helga. Hvilke av dem som ble løst til alles tilfredshet må man nesten  ha vært tilstede for å få oversikt over. Hvermansen, som forsåvidt også glimret med sitt fravær, sliter litt der. Noe samtlige tilstedeværende var enige om at det var det Hvermansen som tapte på. Desverre for ham. Han var tross alt invitert, med direktereklame i e-postboksen, på fjæsboka og via munn-til-munn metoden. Ikke bare gikk han glipp av aktiv PMS-behandling av kyndige og erfarne terapeuter, han fikk heller ikke smakt Scooterførerens utmerkede rundstykker, Kamelrytterskens utsøkte hjortesteik som ble fulgt av samme Scooterførers minst like utsøkte karamellpudding. En oppdekking av ypperste klasse, som de tilstedeværende visste å sette pris på.
Siden Hvermansen var dypt savnet, kom praten inn på kommunikasjon, om hvordan en beskjed eller noe annet A sier, ikke er sagt, før B som skal ta i mot og forstå det som A sier, faktisk har forstått det som er sagt.
Eneste skåret i gleden var, som Teknisk sjef påpekte, at skogstua som ble bygd i 1952 som skogshusvære for elevene på Skjetlein landbruksskole, ikke var utformet etter dagens krav om universell utforming.


Universell utforming var nok et ukjent begrep i 1952

Minstemann, som også var med i helga, mente at det var trangt på skogstua. Ble ei strevsom og koselig helg sa han. Var kanskje ikke så veldig trangt, men med 6 - 8 cm høye dørstokker og 80 cm brede dører, ble framkommeligheten på fire hjul innendørs noe begrenset. Til stua. Ut derfra ble et sjansespill som ble overlatt til voksen håndtering av styrespaken. Og med fem trappetrinn opp til trammen, var det ikke så dumt at det var vante trailersjåfører tilstede. Var akkurat plass til transporteren mellom vannkanten og trappa. Var en sjåfør som så for seg en rullestolrampe langs østveggen, men det tar kanskje litt tid før Statens skoger ser seg mulighet for slik adkomst til skogstua si?
Med seks soverom i andre etasje, og et i første, de fleste av  dem med familiekøyesenger, var det plass nok til de som hadde tatt turen ut i Skaun denne helga. Og vel så det.

Kjøkkenet er levert av firma Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd
Sjølingen, som i sin tid dro i gang MC-ravnan, og som i mellomtida har blitt Teknisk sjef i heimkommunen, hadde tatt turen nedover. Var også en prospect med denne gangen, som nok tar med seg Skruzukien når det blir varmere i været. Som de andre MC-ravnan, er han en trivelig kar, med et godt øye for humoren og alvoret i tilværelsen. Et absolutt krav til MC-ravnprospects. Var visst ikke bare en av de frammøtte som i avskjedens time, forsiktig ymta frampå om tradisjon. Ja, kanskje det. Må i såfall være ute i god tid, for skogstua er populær, utleid hver helg hele høsten.
Derfor spør blondinen med egen motorsykkel seg selv, om hun ikke burde se til å få reservert skogstua ved Ellingsvatnet for ei helg til neste høst? Bare sånn for det tilfellet at noen av MC-ravnan etter neste sesong, kunne tenkt seg ei helg med aktiv PMS-behandling, i selskap med andre motorsyklister og god mat. Kokekyndige folk har jo allerede tilsagt sitt komme, trenger ikke invitere Hellstrøm for å få ordna god mat. Men Kamelryttersken må kanskje det, for at Hvermansen skal kjenne sin besøkelsestid, invitere Hellstrøm?

Kommentarer? De finner du her. og der kan du gjerne legge igjen et livstegn hvis du vil :-)

Ingen kommentarer: